Oxxio beloont gebruikers InControl AppOnlangs beloonde energieleverancier Oxxio sommige van zijn klanten die dagelijks hun energie verbruik in de gaten hielden met de InControl App.

Energie besparen beloont door Oxxio

De gebruikers die hun energie verbruik goed in de gaten hielden werden verrast door energieleverancier Oxxio. Van alle InControl App gebruikers werden de meest actieve gebruikers geselecteerd. Deze gebruikers werden vervolgens verrast met een soort vip feest, ook wel het Appic feestje genoemd. Hierbij kwam een blauwe loper aan de pas met champagne, een DJ en een freerunner die een show weggaf. Op deze manier wilde Oxxio zijn gebruikers in het zonnetje zetten.

Met de InControl App is energie besparen makkelijker geworden doordat je energie verbruik goed in kaart wordt gebracht. Het is eenvoudiger om stroomsluipers op te sporen en te zien wat je verbruik is ten opzichte van anderen en de maand ervoor. Bovendien is de app beschikbaar voor alle Nederlanders, je hoeft niet een klant te zijn van Oxxio om deze te gebruiken. Het nadeel als niet-klant is dat je energieverbruik handmatig ingevoerd moet worden aan de hand van je meterstand. In combinatie met een thermostaat van Oxxio is dit veel eenvoudiger en gedetailleerder.

Gratis iPad of ander apparaat bij Oxxio InControl

Buiten dat je energie bespaart door gebruik te maken van de Incontrol App, is het tevens mogelijk om een gratis iPad, laptop of smartphone te krijgen bij een 3 jarig gas en stroom contract. Hierbij profiteer je van voordelige tarieven voor zowel gas en stroom. Indien je al een apparaat hebt waarop je de Incontrol App kan gebruiken ( Android, Windows of iOS besturingssysteem ), dan kun je kiezen voor een goedkoop energiecontract voor 3 jaar zonder gratis apparaat. Hierbij valt het vastrecht lager uit dan met een gratis apparaat.

Per product betaal je € 8,- aan vastrecht bij Oxxio Incontrol. Wanneer je kiest voor een gratis iPad of ander apparaat is het vastrecht € 10,- per maand. Het stroomtarief dat de energieleverancier hierbij hanteert is € 0,21200 per kWh, het gastarief ligt op € 0,61286 per m3.

» Bekijk hier de gratis iPad aanbieding van Oxxio Incontrol