Vorig jaar is Pure Energie als beste energieleverancier van 2016 uitgeroepen, gevolgd door Essent en Qurrent. De eerste maand van 2017 zit er alweer zo goed als op dus is het tijd om de beste energieleverancier van het begin van 2017 uit te roepen.

Essent is de beste energieleverancier van 2017

Zo aan het begin van het jaar heeft Essent Pure Energie van de troon gestoten als beste energieleverancier. Essent biedt de beste service aan, biedt groene stroom aan en zijn momenteel de goedkoopste. Daarnaast is Essent één van de weinige energieleveranciers die acties organiseert voor haar klanten.

Over het algemeen worden acties enkel georganiseerd om nieuwe klanten aan te trekken en worden huidige klanten nooit beloond. Bij Essent is dit dus niet het geval, hier kan je af en toe leuke gadgets of cadeaubonnen winnen.

1
korting € 120
service
groenste
Maandprijs
94,05

Essent gas en stroom

Meer info
2
korting € 150
service
groenste
Maandprijs
99,21

Pure gas en stroom

Meer info
3
korting € 55
service
groenste
Maandprijs
106,48

Qurrent gas en stroom

Meer info

Op de tweede plaats is Pure Energie geëindigd. Wat bij Pure Energie voordelig is, is het lage vastrecht. Mocht je een kleinverbruiker zijn is het aan te raden om te kiezen voor Pure Energie. Vorig jaar was Pure Energie de beste energieleverancier mede door haar hoge korting van € 220,-. Deze is in 2017 verlaagd naar € 150,-

De derde plek is in het begin van 2017 voor Qurrent. Wanneer je de beste groene stroom wilt dan is het zeker aan te raden om te kiezen voor Qurrent als energieleverancier. Op het gebied van groene stroom en duurzaamheid is Qurrent namelijk de beste energieleverancier. Daarnaast scoort Qurrent ook altijd goed op service. Het stimuleert de consumenten om ook duurzamer te leven en te investeren in bijvoorbeeld windmolens. Niet alleen Qurrent is erg duurzaam bezig, sinds het begin van 2017 is ook de Nederlandse Energie Maatschappij goed bezig.

De Nederlandse Energie Maatschappij zet in op groene energie en duurzaamheid

nle_logo De Nederlandse Energie Maatschappij (NLE) is hard aan de weg aan het timmeren als het aankomt op groene stroom en duurzaamheid. Voorheen was het nog mogelijk om een energiecontract aan te schaffen met een ‘beetje groene’ stroom. Dit is nu niet meer mogelijk: het is enkel nog mogelijk om volledig groene stroom aan te schaffen. De tarieven voor deze contracten zijn hetzelfde gebleven.