Beste energieleverancier met goedkoop gasDe beste energieleverancier kiezen met goedkoop gas kan tientallen euro’s per jaar besparen. Dit komt doordat de gasprijs nogal uiteen loopt bij verschillende energieleveranciers.

Vast gas tarief bij de beste energieleverancier

Momenteel is het vaste gas tarief vele male goedkoper dan het variable gas tarief. Wanneer je dus op zoek bent naar de beste energieleverancier met goedkoop gas dan kun je het beste voor een contract met vaste energietarieven kiezen. Een goed voorbeeld hiervan is bijvoorbeeld de Nederlandse Energie Maatschappij. Zij bieden goedkoop gas aan voor een vaste prijs van slechts € 0,53886 per m3. Hun variabele tarief is echter € 0,60996 per m3.

Niet alleen biedt de Nederlandse Energie Maatschappij goedkoop gas aan, deze geeft je ook nog eens een welkomstbonus erbij. De bonus is € 55,- korting op je jaarafrekening. Toch een forse besparing bij een al zeer goedkoop gas tarief. Het vastrecht dat je per maand betaalt bedraagt € 5,06. Hoewel dit niet het goedkoopste vastrecht van Nederland is, is het wel goedkoper dan bij de meeste energieleveranciers.

De beste energieleverancier voor gas

Andere energieleveranciers die goedkoop gas aanbieden zijn Electrabel en E-ON. Hun vastrecht ligt lager dan dat van de Nederlandse Energie Maatschappij. Bij Electrabel is het vastrecht € 3,125 per maand en bij E-ON € 3,99 per maand. Bij Electrabel kun je een vast gas tarief afnemen voor € 0,57613 per m3 en een variabel tarief van € 0,62988 per m3. Bij E-ON is het vaste gas tarief € 0,58240 en het variabele tarief € 0,61660 per m3.

Electrabel en E-ON hebben geen kortingsactie zoals de Nederlandse Energie Maatschappij die heeft. Electrabel biedt standaard lage energie tarieven net als E-ON. Wat je echter wel kunt krijgen bij E-ON is de energie assistent bij een 3 jarig contract als je zowel gas als stroom afneemt. Hiermee krijg je een pakket van energie besparende producten en heb je niet alleen goedkope energie tarieven, maar kun je tevens een hoop geld besparen door energie te besparen.

Al met al is de Nederlandse Energie Maatschappij de beste energieleverancier voor goedkoop gas. Met het laagste tarief en een welkomstkorting, die steeds hoger wordt naarmate je meer producten afneemt en voor een langere contractduur kiest, is de Nederlandse Energie Maatschappij zeer aantrekkelijk.