De beste energieleverancier voor lage inkomensDe beste energieleverancier voor lage inkomens is er een die een flexibel energie contract aan kan bieden met voordelige tarieven.

Flexibel energiecontract met extra korting

De beste energieleverancier voor mensen met een lager inkomen weet een flexibel contract aan te bieden met lage energietarieven en kan daarbij een mooie welkomstkorting aanbieden. Dit lijkt veel gevraagd van een energieleverancier, maar er zijn er genoeg die dit aan kunnen bieden.

De energieleveranciers die dit momenteel aanbieden zijn: Qurrent en de Nederlandse Energie Maatschappij. Als je op zoek bent naar de goedkoopste energietarieven, dan kun je terecht bij Qurrent. Zij bieden stroom al aan vanaf € 0,1873 per kWh bij een enkel tarief. Je kunt dit nog goedkoper krijgen als je thuis een dubbele meter hebt, het daltarief is namelijk slechts € 0,1802 per kWh. Voor gas betaal je bij Qurrent slechts € 0,5134 per m3. Bovendien is je energiecontract maandelijks opzegbaar, het enige wat vastgesteld wordt voor 1 jaar zijn je energietarieven. De welkomstkorting bij deze energieleverancier is € 55,- op de jaarafrekening als je gas en stroom afneemt.

De Nederlandse Energie Maatschappij heeft niet een maandelijks opzegbaar energiecontract, maar biedt wel een forse welkomstkorting van maar liefst € 100,- bij een 1 jaar contract. Voor 1 kWh betaal je bij een enkel tarief slechts € 0,20237. Bij het daltarief betaal je slechts € 0,19566 per kWh en voor gas ben je ongeveer € 0,52 per m3 kwijt.

De beste energieleverancier

Qurrent is de beste energieleverancier wanneer je een groot verbruiker bent van stroom en gas. Doordat de welkomstkorting niet zo hoog is als die van de Nederlandse Energie Maatschappij is Qurrent pas voordeliger wanneer je meer gas of stroom gebruikt dan gemiddeld is. Het gemiddelde hiervoor is 3500 kWh en 1500 m3 per jaar.